marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Leonardo DiCaprio și-a uitat statueta Oscar într-un restaurant

  de - | 1 martie 2016, 3:12 PM | Monden | Video

  1

  Leonardo DiCaprio nu va uita niciodată marea seară în care a câștigat primul său premiu Oscar la categoria „cel mai bun actor”. Cu toate acestea, Leo a fost pe punctul de a pleca de la un restaurant fără prețioasa lui statuetă aurie, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

  După ce a plecat de la gală, actorul american și un grup de prieteni s-au dus să sărbătorească victoria la un cunoscut restaurant din West Hollywood, unde DiCaprio a acaparat atenția tuturor celor prezenți în sală.

  În local, actorul în vârstă de 41 de ani a fost văzut sărbătorind cu prietenii, zâmbind relaxat și fumând o țigară electronică, potrivit imaginilor publicate de portalul TMZ .

  Totuși, la ieșirea din local și în timp ce se îndrepta spre mașina care îl aștepta afară, DiCaprio apare fără statuetă, ce pare să fi fost uitată în restaurant. În înregistrarea video se poate observa cum o persoană se duce la mașină pentru a-i preda statueta împreună cu o sticlă de băutură.

  Cu siguranță că, prins în vârtejul sărbătoririi, actorul nu a putut să aibă mereu sub atenție statueta. Din fericire, nu a rămas fără ea și cu siguranță prețiosul său Oscar se află acum într-un loc sigur, conchide La Vanguardia.

  Sursa: Independent.md

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eh, la cat s-a zbatut baiatul asta sa ia un Oscar, ar fi trebuit sa si-l lege de gat, ca o cravata, nu sa lase trofeul aiurea pe masa! Glumesc, desigur! Li s-a mai intamplat si altora, nu numai lui! Obtinerea unui astfel de trofeu il face pe castigator mai putin atent la astfel de „maruntisuri”. Bine ca s-a gasit cel care i-a restituit Oscar-ul, altfel Leo ar fi luptat din greu pentru un alt trofeu, la anul!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.