joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Celebrul regizor Martin Scorsese lucrează la un nou blockbuster cu doi mari actori: Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence

  de - | 28 aprilie 2024, 12:18 PM | Film | Internaţional

  0

  Martin Scorsese ar fi reluat lucrul la filmul său biografic despre Frank Sinatra, aflat până acum în „adormire”, cu colaboratorul său obișnuit, Leonardo DiCaprio, în rolul principal, notează ProTv.

  Scorsese plănuiește să înceapă filmările la proiectul Sinatra imediat după ce va finaliza filmările la pelicula sa despre Iisus, adaptată după o carte a scriitorului japonez Shūsaku Endō.

  Variety a mai sugerat că DiCaprio îl va interpreta pe Sinatra, în timp ce Jennifer Lawrence va fi distribuită în rolul Ava Gardner, care a fost căsătorită cu cântărețul între 1951 și 1957.

  Cu toate acestea, Variety relatează că Scorsese nu a obținut încă aprobarea fiicei lui Sinatra, Tina, care controlează drepturile asupra muzicii și imaginii tatălui său.

  Scorsese a mai încercat să filmeze viața lui Sinatra, într-o producție anunțată în 2009, cu sprijinul studioului hollywoodian Universal, iar DiCaprio se zvonea că ar fi fost alegerea lui Scorsese pentru rolul principal.

  Cu toate acestea, informațiile de la acea vreme au sugerat, de asemenea, că Tina Sinatra nu a fost mulțumită de abordarea lui Scorsese, în special de planul acestuia de a realiza o biografie „dură” care să includă legăturile cântărețului cu crima organizată.

  „Marty vrea ca filmul să fie dur și să-l prezinte pe Frank cel violent, încărcat sexual și consumator de alcool, dar Tina vrea să arate latura mai blândă a tatălui ei și să se concentreze pe muzică„, a declarat o sursă anonimă.

  Scorsese a declarat, în 2017, că a renunțat la această idee, precizând pentru Toronto Sun că deținătorii drepturilor lui Sinatra „nu vor fi de acord”.

  El a adăugat: „Anumite lucruri sunt foarte dificile pentru o familie și înțeleg pe deplin. Dar, dacă se așteaptă ca eu să fac asta, ei bine… nu se pot opune la anumite lucruri. Problema este că omul era atât de complex. Toată lumea este atât de complexă – dar Sinatra în mod special”.

  Citește și:

  •  Crimele din Osage County: Bani însângerați, un film eșuat între gangsterii lui Scorsese și grimasele lui DiCaprio · Special Arad

  • Oscar Special: „The Irishman”. În azilul de bătrâni, nici mafioții nu mai vopsesc pereții · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.