„Lego Batman: Filmul“ vine la Cinema Grădiște

  de Special Arad | 7 august 2018, 8:16 PM | Film

  0

  Cinema Grădiște își deschide porțile și în luna august, cei mai mici dintre cinefilii arădeni fiind invitați la o animație cu super-eroi, aventură, umor și multă acțiune. „LEGO Batman: Filmul“ va fi difuzat sâmbătă, 11 august 2018, de la orele 10:00 și 12:00.

  „LEGO Batman: Filmul“ este un tribut uimitor și amuzant pentru Batman, popularul personaj din benzile de desene animate pe care copiii îl adoră.

  Același spirit rebel al distracției care a făcut Marea aventură LEGO un adevărat fenomen mondial îl aduce acum pe LEGO Batman în propriul lui film animat. O mulțime de lucruri rele sunt pe cale să se întâmple în orășelul Gotham, iar dacă Batman vrea să salveze orașul va trebui să învețe să renunțe la postura sa de erou solitar, să încerce să colaboreze cu alții dar și să se mai relaxeze puțin.

  Filmul este dublat în limba română.

  Organizatorii recomandă rezervarea din timp a locurilor pentru proiecții. Pentru grupuri mai mari de 5 persoane se pot face rezervări la adresa de email: [email protected] și la telefon 0740-946 821 (între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00 până vineri, 10 agust, ora 20.00).

  Proiecțiile de film de la Cinema Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, finanțat de Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

  Lego Batman: Filmul  – Aventură cu super-eroi
  Lego Batman (SUA, Danemarca 2017)
  Durată: 105 minute
  Rating: Audiență generală
  Dublat în limba română

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.