miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Le-o dăm la amândoi… la Bibi și la Gigi! Dimploma „Virilitate” în arătarea mușchilor când sunt departe unul de celălalt se împarte până anul viitor  

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:34 AM | Pamflet

  0

  N-avem cum să nu le-o dăm… Nu vă grăbiți cu acuzațiile de limbaj indecent pentru că nu aveți motive. Noi chiar nu ne gândim la prostii! Le-o dăm, deocamdată, Dimploma, la amândoi, să și-o împartă cum doresc și apucă. Depinde de fiecare cât de șmecher e.  Azi, unul, mâine, celălalt.

  Da, la cei doi porumbei din PNL ne referim, la Călin Bibarț și la Sergiu Bîlcea.

  Sunt atât de frumoși când nu sunt împreună! Pupăm, nu alta, la ei! Și suntem siguri că, în anul care vine, unul va rămâne doar cu dimploma noastră, celălalt cu Primăria Arad. Cum de ce nu băgăm PSD-ul în calcule? Păi, mai există PSD? Nu vă gândiți la prostii!

  Revenind, Sergiu Bîlcea și Călin Bibarț se bat de jumătate de an ca să convingă arădeanii că sunt demnii urmași ai lui Gheorghe Falcă. Fiecare dintre ei și-a aruncat în luptă armele din dotare. Nu au, niciunul, prea multe, însă fiecare are câte un GUN puternic. Din nou, nu vă gândiți la prostii! Noi ne referim la faptul că Sergiu o are pe Geani (numele care, deocamdată, sperie tot PNL Arad), iar Călin o are pe EA, Primăria Arad, lăsată lui, interimar, de fostul primar.

  Deocamdată, din ce am putut observa în aceste luni de când a început lupta de SUMO între cei doi, care doar se împing, nu se și lovesc, victoria pare să se îndrepte spre Bibi (Bibarț), sondajele indicându-l ca favorit. Și cică rămâne în continuare fiindcă, pe surse aflăm, toate spectacolele de colinzi organizate pe te miri unde în Arad, nu au reușit să îi ridice cota lui Gigi (Bîlcea) – care a participat la ele, tras cu forța de Geanina – decât cu câteva voturi.

  Astfel, toate datele indică asta, va urma Jihadul. Și Sumo de astăzi se va transforma într-un război modern, în care toate armele din dotare vor fi scoase la vedere. Și cică DNA, nu D-NA Geani, n-ar fi străină de ce va urma… Că ăia de acolo sunt mai „virili politic” decât cei doi!

  DIMPLOMA CĂLIN BIBARȚ și SERGIU BÎLCEA

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.