La Teatrul Clasic „Ioan Slavici” se „joacă” o piesă nouă: COVID-19! Se suspendă spectacolele până în 22 martie

  de Special Arad | 10 martie 2020, 5:12 PM | Coronavirus | Cultură | Știri Arad

  0

   Comunicat. În contextul răspândirii virusului COVID19, conducerea Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad a luat decizia suspendării spectacolelor instituției. Măsura intră în vigoare începând cu 10.03.2020. Contravaloarea biletelor achiziționate pentru spectacolele suspendate poate fi recuperată de la casieria TCISA.

  Trebuie să fim responsabili și, atât cât ne stă în putință, să limităm răspândirea acestui virus. Tocmai de aceea am decis să suspendăm reprezentațiile programate pe scenele noastre până în data de 22 martie, cu posibilitatea de a extinde această perioadă dacă situația o va cere. În tot acest timp, noi nu ne suspendăm activitatea, ci vom lucra în continuare la proiectele noastre și la pregătirea evenimentelor viitoare.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

  Ca măsuri suplimentare de siguranță, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” a dispus ca toate spațiile teatrului să fie dezinfectate periodic (de mai multe ori pe zi) cu soluții dezinfectante pentru suprafețe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.