Update La aproape un an de la asasinarea lui Abel Apostol, Instanța calculează daunele…

  de Lucian Valeriu | 10 aprilie 2014, 5:19 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Urmărind linkul dedicat Dosarului nr. 6216217/108/2013 aflat pe fondul Instanței Tribunalului Caraș Severin, având ca obiect obiect omorul – (art. 174 C.p.) art. 217 C.p.; art. 300 ind 1 (STRAMUTAT) – și ca părți pe Buleu M. Adrian – Inculpat; Apostol Albert Eduard  – Parte civilă și Apostol Luminița Parte civilă vă puteți informa față de toate aspectele tehnic-juridice ale procesului care a început de la asasinarea omului de afaceri arădean Abel Apostol în noaptea de 1 spre 2 mai, 2013.
  Astăzi, instanța de la Reșița a audiat trei martori – apropiați ai familiei Apostol – care au declarat ceea ce cunosc în legătură cu cheltuielile pe care le-au avut membrii familiei dar, mai ales, au vorbit despre imensele daune sufletești și pagube morale pe care odioasa faptă le-a produs ca și efecte.
  De bun simț este suma care a fost vehiculată de Luminița Apostol (văduvă care, practic, nu s-a oprit din plâns de atunci): circa 15.000 de euro – dar Curtea urmează să stabilească acest cuantum.
  Pentru cei care nu știu, amintim cea mai controversată dintre deciziile instanței reșițene – magistratul judecător neaprobând cererea familiei care solicita o nouă percheziție la domiciliul lui Adrian Buleu din satul Sânpaul, comuna Șofronea, în garajul căruia se bănuiește că ar fi încimentat cadavrul lui Abel.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.