vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  L-au prins la Nădlac încercând să treacă ilegal granița cu un cap tractor furat

  de Special Arad | 24 septembrie 2015, 4:42 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: În data de 23 septembrie, în jurul orei 15:20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român  Ionel A., în vârstă de 38 ani, din judeţul Bacău, care conducea un cap tractor, înmatriculat în Olanda, pentru care a prezentat un certificat de înmatriculare partea I eliberat de autorităţile olandeze.

  În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat faptul că mijlocul de transport figurează ca fiind declarat furat din Polonia, alertă emisă în data de 05.05.2015.

  Faţă de cele constatate şoferul a declarat că el trebuia să conducă mijlocul de transport din Olanda până la Oneşti, neştiind că acesta este furat.

  Având în vedere cele constatate, a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.