Jucării Star Wars MADE IN CHINA

  de Special Arad | 10 februarie 2017, 3:48 PM | Foto | LOL

  0
  toby one

  Toby-One în loc de Obi-Wan, Daft Serious în loc de Darth Sidious și Fly-Gon-Gin în loc de Qui-Gon Jinn… chinezii înțeleg altceva din filmele sau brand-urile americane chiar și atunci când aceste cuvinte nu-nseamnă în mod neapărat nimic nici măcar în engleză. De fapt, ei înțeleg altceva din orice altă limbă decât chineza, pentru că viața-i grele când io’ți-o-mping … sau poate pentru că așa vor ei să-nțeleagă, căci așa e mai lesne cu legile de copyright. E, oare, cazul și aici?

  Poate dacă ar fi schimbat și sigla „Star Wars” în ceva ca „Satr Wras”, „Str. Awards”… sau n-aveau idei? Trebuia să-i întrebe pe frații moldoveni, care i-au dat seriei Războiul Stelelor cel mai original titlu EVER: „Gâlșiavă pi șer”.

  Sursa: 9GAG (+ o inserție din partea noastră, cea cu „Why so serious?”)

  Str Awards

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.