„Jocurile Soarelui”, pe Stadionul Gloria

  de Special Arad | 24 May 2022, 2:16 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. 30 mai va fi o zi cu totul specială pentru copii cu dizabilități din școlile din Arad, Oradea și Timișoara. Asociația Anagramma, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Crucea Roșie și compania Webasto au pregătit pentru ei „Jocurile Soarelui” , o mulțime de activități sportive pe care copii le vor desfășura pe stadionul Gloria.

  Este un eveniment special pentru noi, ne bucurăm să fim parteneri în acest proiect destinat copiilor cu dizabilități. Vrem să oferim o zi de neuitat acestor copii și tineri, o zi în care sportul și mișcarea să fie nu doar o sursă de sănătate, ci și de bucurie și împlinire”,a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Evenimentul va începe de la orele 10.00 și se va desfășura pe tot parcursul zilei.

  jocurile

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.