joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Jocuri pentru Android pe care trebuie să le eviți cu orice preț

  de Special Arad | 8 iulie 2014, 1:12 PM | IT

  0

  Android e un sistem de operare minunat și deschis, dar pentru că Google nu verifică aplicațiile înainte de a intra în Store ai parte de tot felul de surprize neplăcute. Astăzi vă prezentăm patru aplicații pe care nu ar trebui să le instalați pentru că sunt proaste, deși au o prezentare foarte bună.

  Una dintre cele mai frustrante experiențe pe orice sistem de operare e să descoperi că un joc cu o prezentare foarte optimistă nu se ridică la nivelul așteptărilor. Nu vorbim despre un joc care are o grafică un pic mai slabă decât credeai. Nu. Noi vorbim despre un joc care are o prezentare total diferită față de ceea ce vedeam în Store sau care se prezintă ca o reclamă, cu grafică de anii 2000.

  Noi vă aducem din când în când aplicații care sunt în topurile clasamentelor de popularitate și care nu ar trebui băgate în seamă. Știu că mulți dintre noi facem asta – intrăm pe Play Store și ne uităm la cele mai populare aplicații și mai încercăm una.

  Construction Simulation 3D

  unnamedPoate sunt eu ciudat că am vrut să instalez un joc de tipul acesta, dar mă pasionează calmul de a pune la punct un pod care să nu se dărâme. Și ce să vezi, jocul chiar arăta că ar fi un șantier de construcții.

  Din păcate, am dat peste un fel de Candy Crush Saga în care trebuie să unesc camioane de același tip în șiruri de minim trei pentru a obține puncte. Pe lângă faptul că e un joc cu o cromatică proastă, e mult mai slab decât orice clonă de Candy Crush Saga. Și nu, nu construiești niciun fel de lucru.

  Are un rating de 2,8 stele și trebuie evitat cu orice preț. De ce v-am zis de el? E pe locul 30 în topul celor mai noi aplicații, așa că multe lume a fost păcălită.

  Desert Traffic Racer

  Desert-Traffic-Racer_small-932x399Aplicația aceasta am instalat-o acum ceva vreme. Am zis că poate fi un simulator care să facă timpul din transportul urban mai ușor. Se deschide cu o reclamă la … Highway Traffic Racer. Apoi, ecranul de pornire îți spune că trebuie să eviți coliziunile. Ooo, interesant! Și apoi poți apăsa butonul de Start și să alegi din trei mașini foarte prost construite.

  Și ce faci? Mergi pe o șosea cu două benzi dintr-un deșert care nu se vede foarte bine, observi fiecare colț al autovehiculului și cel mai interesant e că poți schimba vitezele. Ai trei vieți la dispoziție să nu te ciocnești cu nicio mașină, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie un joc de strategie. Dar volanul e prea sensibil, grafica e proastă, schimbarea vitezelor nu e realistă, sunetele sunt scoase dintr-un joc prost al anilor ’90. Deși e pe locul 7 în topul celor mai descărcate jocuri, vă rog să nu îl descărcați. Nu e nici Racer și nu e nici amuzant.

  World Cup Penalty Shootout

  soccer-world-cup-2010-shootout_1402771110Din nou la Cupa Mondială. Lansat pe 26 iunie de un anonim dezvoltator numit Soccer Football World Cup Games, o invenție interesantă pentru a fi găsit în Google, jocul poate părea interesant, dar fizica din el este foarte proastă, iar grafica dezamăgitoare.

  Ce faceți? Bateți lovituri libere. Nu vă așteptați să fiți Beckham. Fizica swipe-ului este prost făcută și mingea nu ajunge așa cum am vrea noi. Jocurile de acest fel sunt de obicei interesante, dar acesta dezamăgește prin grafică.

  E pe locul 21 în topul jocurilor. Nu vă lăsați păcăliți. Încercați altceva. Citeste mai mult pe playtech.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.