miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Janni Alexandridis a câștigat cea de-a 12-a ediție Chefi la Cuțite

  de Special Arad | 19 octombrie 2023, 10:48 AM | Monden | Naţional

  2

  Ce-a de-a 12 finală Chefi la Cuţite i-a pus la încercare pe cei trei concurenţi din echipele lui chef Florin Dumitrescu şi chef Sorin Bontea, Janni Alexandridis fiind cel care a plecat acasă cu marele premiu, anunță Antena 3.

  La această ediție cu numărul 12 a concursului de pe Antena 1 au participat și doi arădeni: Dan „Ursu” Olar și Ioana Dehelean, însă primul a părăsit competiția înainte de semifinală, iar Ioana a ajuns chiar până în finală, dar nu a luat premiul cel mare.

  Ultima emisiune a sezonului a început cu alegerea echipelor şi fanii au avut ocazia să reîntâlnească unii din concurenţii eliminaţi de care le-a fost dor.

  Ioana Dehelean din echipa mov i-a chemat alături de ea pe „Ursu”, Maria Paraschiv, Alex Bunea, Raluca Hulubei și Nadd Hu.

  Valentin Timofte – cuţitul de aur al echipei portocalii – şi-a ales să fie ajutat de Mirela Chiroabă, Cosmin Berki, Maryoris Hurtado, Habibi și Răzvan Mincă.

  Janni Alexandridis – cuţitul de aur al echipei mov – i-a ales pe Mariposa, Alex Mihoc, Horia Manea, Fabian Soare și Mihaela Bărbosu.

  După o luptă strânsă, juriul a decis că Janni va fi cel care să plece acasă cu marele premiu, în valoare de 30,000 euro.

   

  Citește și:

  • Arădeanca Ioana Dehelean s-a calificat în finala „Chefi la Cuțite”, ediția a 12-a · Special Arad

  • Cine este Ursu, arădeanul care a impresionat juriul Chefi la Cuțite și unde îl poți întâlni în 17 septembrie · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Foarte bine ca a castigat! In echipa mov imi pare rau sa o spun dar au fost doar cazuri sociale si oameni fara personalitate. Faptul ca Ioana Dehelean a ajuns asa departe se datoreaza doar faptului ca a fost cam singura profesionista de acolo. Sa nu mai vorbim de gluma aceea de om, celalalt din oras, care in loc sa ne faca mandri ca suntem din Arad, mai mult ne-a facut de rusine. Chiar nu merita articol si interviu kilometric, doar i-ati facut reclama pe gratis. In schimb la Ioana Dehelean ati dat doar copy paste de pe pagina ei si ati scris chestii generale. Pana la urma nimic nu-i corect si concursul asta e la fel de irelevant si fake ca cei care au concurat.

   --2 voturi
   +1
   -1
  2. Irelevant,fake,și gluma de om ești tu!Omul ala pe care îl numești tu „gluma de om”,a avut curajul sa iasă în lume și sa facă ceva!Pe când alții,stau și arunca cu noroi în toată lumea…și judeca!Dacă nu ești în stare sa spui nimic constructiv oamenilor din jurul tău,când vrei sa spui ceva rău despre cineva,du.te și te uita în oglinda!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.