joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Antena 1 își „ascute cuțitele” împotriva celor trei Chefi. Vedetele sunt date în judecată de trustul media

  de - | 27 noiembrie 2023, 12:06 PM | Monden

  0

  Antena 1 se pregătește pentru un conflict legal cu cei trei Chefi. Antena Group, proprietarul Antena 1, a decis să îi aducă în fața instanței pe cei trei bucătari vedete cu care a lucrat timp de șapte ani: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

  Antena Group a depus pe 23 noiembrie, câte un proces pentru fiecare dintre chefi la Tribunalul București, conform datelor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanțelor de Judecată.

  Scopul procesului, așa cum este menționat pe portalul instanțelor, este „obligarea la executarea contractului de prestații artistice”. Cu alte cuvinte, Antena Group dorește să îi forțeze pe chefi să se întoarcă în emisiune.

  Până în acest moment, nu s-a stabilit un termen de judecată pentru niciunul dintre cele trei procese, dar acestea sunt de așteptat să dureze, scrie Pagina de Media.

  Citește și : Antena 1 anunță că Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu, jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, au fost puși pe liber

  Antena 1 și cei trei Chefi la cuțite au avut o separare neplăcută. Postul de televiziune a anunțat la începutul lunii octombrie că planifică să introducă o nouă echipă pentru una dintre emisiunile sale de top, Chefi la Cuțite, deoarece cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au refuzat să participe la filmările pentru un nou sezon, care ar fi trebuit să înceapă în urmă cu o lună.

  Mai multe detalii aici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.