miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanca Ioana Dehelean s-a calificat în finala „Chefi la Cuțite”, ediția a 12-a

  de Special Arad | 18 octombrie 2023, 12:03 PM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Arădeanca Ioana Dehelean a intrat în finala celei de-a 12-a ediții a show-ului culinar Chefi la Cuțite. Ea se va lupta cu ceilalți doi finaliști pentru premiul de 30.000 euro.

  Ioana Dehelean a absolvit Colegiul Național Moise Nicoară și apoi a urmat studii universitare la Timișoara, după care și-a deschis propria afacere cu torturi și prăjituri, în Arad.

  Acum, ea a acceptat provocarea de a încerca să câștige titlul de Chefi la Cuțite 2023. Ioana este din echipa mov (chef Florin Dumitrescu) și se va lupta cu Valentin Timofte din echipa portocalie și Janni Alexandridis, tot din echipa mov, pentru marele premiu.

  Finala Chefi la Cuțite va fi difuzată diseară, de la ora 20:30, la Antena 1.

  Menționăm că la ediția 2023 Chefi la Cuțite a mai concurat încă un arădean, Dan „Ursu” Olar, însă nu a reușit să ajungă atât de departe în concurs, fiind eliminat înainte de semifinală.

  Iată ce posta Ioana Dehelean pe pagina sa de Facebook, înainte de a afla că va trece cu bine și va ajunge în finala concursului:

  Și iată momentul în care au fost aleși cei trei finaliști:

  Citește și: Antena 1 anunță că Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu, jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, au fost puși pe liber · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.