miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Jaful de pe „Arena Națională” i-a unit și mai mult: „Suntem mândri de voi!”

  de Lucian Dănilă | 10 decembrie 2021, 6:52 PM | Sport

  0

  Familia UTA este parcă mai unită ca niciodată. Rar s-a întâmplat ca după o înfrângere jucătorii Bătrânei Doamne să primească atâtea reacții pozitive din partea fanilor, iar cu o zi înainte de jocul cu Botoșani să vină la stadion și pe fondul unui spectacol pirotehnic să își încurajeze favoriții.

  Am mai văzut astfel de inițiative înaintea unor derby-uri, mai ales cele cu Poli Timișoara, dar acum a fost altceva. Suporterii au dorit să le transmită un mesaj tuturor care îmbracă tricoul echipei, tuturor din staff sau din club, că ei le sunt alături. „Suntem mândri de voi”, s-a auzit în această seară din peluza arenei arădene.

  Echipa a cântat împreună cu ei, iar pentru mâine toți sunt pregătiți doar de victorie, asta chiar dacă adversarul este unul foarte dificil, FC Botoșani fiind implicată în lupta pentru play-off.

  „Vuietul unui stadion plin / Și o victorie… e tot ce ne dorim!”, se arată pe grupul Ultras Arad, un grup al fanilor arădeni, iar mesajul este însoțit de imagini de la spectacolul din această seară de pe „Francisc Neuman”.

  „Mă bucur tare mult că sunt antrenorul acestei echipe, chiar sunt recunoscător pentru onoarea de a fi antrenorul acestei echipe în această perioadă, cu plusuri și minusuri, cu momente bune și mai puțin bune, dar se demonstrează săptămână după săptămână că suntem un club special și sper să rămânem și mai departe la fel“, spunea ieri Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA.

  Antrenorul grupării arădene a venit și astăzi în fața fanilor și le-a transmis: „Vă promitem că o să lăsăm pe terenul ăsta și ultimul strop de energie, de sudoare și, dacă e cazul, și de sânge o. Sunt aici băieții mei, niște băieți admirabili și o să luptăm tot timpul pentru culorile pe care le reprezintă tricoul nostru”.

  Jaful la drumul mare de pe „Arena Națională”, atunci când Marian Barbu a dictat două penalty-uri doar de el văzute în partida pierdută de UTA în fața celor de la FCSB, i-a unit și mai mult pe suporteri de echipă.

  Meciul UTA Arad – FC Botoșani se dispută mâine de la ora 15.00, pe arena „Francisc Neuman”, și va fi televizată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.