duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Dangubic este un băiat extraordinar! Va veni golul și pentru el”

  de Lucian Dănilă | 9 decembrie 2021, 8:27 PM | Sport

  0

  Filip Dangubic a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Bătrânei Doamne la ultimele două jocuri, ambele pierdute de UTA în fața celor de la FC Argeș și FCSB.

  În jocul cu FC Argeș, Dangubic a trimis de două ori mingea în bară, iar de alte două ori și-a pus colegii în poziții favorabile pentru a marca, dar nici Ubbink și nici Miculescu nu au reușit să trimită mingea în poartă. La meciul cu FCSB, Dangubic a fost cel care l-a pus la grea încercare pe portarul Vlad la golul marcat de Roger, croatul a avut și un șut foarte periculos la poarta celor de la FCSB, dar a fost și autor al pasei la uriașa ocazie pe care a ratat-o Passaglia și de asemenea la cea în care Ubbink a fost aproape de golul pentru 2-1, dar Vlad a respins în bară.

  „O să vină golul și pentru Dangubic, este un băiat extraordinar”, spune antrenorul Gyuszi Balint despre fotbalistul croat din atacul Bătrânei Doamne.

  dangubic 1

  „Și pe faza de apărare face efort, face bine presingul, se pune bine în slujba sarcinilor colective. Așadar își face bine treaba și pe momentul de non-posesie, dar și când avem mingea. Dacă nu mă înșel, în anchetele dintr-un cotidian de sport, două etape am avut faza etapei, o fază în care au contribuit jucători din mai multe compartimente. Deci, avem calitate, doar că trebuie să rupem un pic acest moment greu. Trebuie fim puternici, uniți, să avem încredere în ceea ce putem noi și să avem încredere în spiritul pe care îl emană acest club”, a continuat Balint.

  „Am jucat foarte bine în ultimele etape, am construit, ne-am creat multe ocazii, am pasat mult în jumătatea adversă, ceea ce vorbește de la sine despre progresul pe care l-am făcut din punct de vedere al jocului. Au fost meciuri pe care meritam să le câștigăm dar a fost și vina noastră că nu s-a întâmplat așa. Trebuie să fim mai eficienți în fața porții, muncim pentru asta. Credeți-mă, jucătorii noștri au calitate, trebuie să aibă încredere în posibilitățile lor și lumea să aibă de asemenea încredere în ei. O să vedeți, vor veni și golurile și victoriile“, a încheiat antrenorul echipei UTA.

  Meciul UTA – FC Botoșani se dispută sâmbătă de la ora 15.00 și va fi televizat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.