sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Jaf într-o farmacie. Un client s-a luat la trântă cu hoțul (Video)

  de Special Arad | 17 februarie 2017, 8:12 AM | Internaţional

  0

  Un bărbat de 45 de ani care deja ispășise șase ani pentru jaf, la câteva zile după ce a ieșit din închisoare, a vrut să jefuiască o farmacie.

  De data aceasta lucrurile nu au mers cum și-a propus și a trebuit să se lupte cu un român, client aflat într-o farmacie, în Roma, pe via Magliana. Bărbatul arestat este un italian de 45 de ani acesta a mai atacat aceeași farmacie în urmă cu 9 ani.

  Conform gazetaromanească.com, datorită intervenției românului, polițiștii au reușit să vadă în imaginile surprinse de camerele de supraveghere chipul răufăcătorului.

  Polițiștii au remarcat în imagini și încălțămintea cu șireturi de culoare țipătoare purtată de  bărbat pe timpul acestui ultim atac, detaliu determinant pentru anchete, agenții comisariatului observând zilele trecute, pe via Magliana, un bărbat care purta încălțăminte cu șireturi similare și care s-a dovedit a fi exact jefuitorul căutat.

  Italianul a fost arestat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.