duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr afgan a fost autorul atacului din gara centrală de la Amsterdam!

  de Special Arad | 1 septembrie 2018, 9:30 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Poliţia olandeză a anunţat că presupusul autor al atacului cu cuţitul din gara centrală (Central Station) de la Amsterdam este un afgan în vârstă de 19 ani, care are permis de rezidenţă în Germania, acesta fiind împuşcat de forţele de ordine după ce a înjughiat două persoane, informează site-ul postului ABC News.

  Cele două victime au fost spitalizate, acestea prezentând răni serioase, care însă nu le pun vieţile în pericol, au anunţat autorităţile.

  Suspectul a fost şi el internat în spital, unde a şi fost audiat de anchetatori.

  Potrivit autorităţilor, individul pare că şi-a ales la întâmplare victimele şi anchetatorii iau în considerare toate scenariile, inclusiv posibilitatea unui atac extremist.

  „Victimele nu au fost alese deliberat ori cu un motiv clar (…) Investigaţia este încă în curs de desfăşurare şi toate scenariile rămân deschise pentru echipa de anchetatori”, au anunţat autorităţile de la Amsterdam.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.