joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Jaf de 500.000 de euro în casa unui celebru fotbalist! I-au furat ceasurile

  de Special Arad | 24 noiembrie 2016, 9:13 AM | Internaţional

  0

  Fostul star al Barcelonei, al lui Real și al naționalei Portugaliei, Luis Figo, a fost victima unui jaf miercuri dimineață. Casa din Madrid i-a fost spartă și i s-au furat ceasuri în valoare de o jumătate de milion de euro, plus alte bijuterii.

  Spaniolii de la As anunță că hoţii aveau informații că proprietarii locuinţei sunt plecați de acasă, astfel că au profitat şi au furat 15 ceasuri de lux și bijuteriile găsite. Doar ceasurile sunt evaluate la suma de 500.000 de euro!

  Hoții au dezactivat alarma și au forțat încuietorile, dar au fost filmați de camerele de supraveghere. Figo (44 de ani) a depus plângere la poliție. Ancheta a fost deja deschisă și se fac investigații la locuința familiei portughezului.

  Nu e prima dată când lui Figo îi e spartă casa din Madrid. Fostul coleg al lui Hagi și Popescu de la Barcelona mai pățit-o și în 2003, când 3 indivizi înarmați au intrat în casă în plină zi și au plecat cu mai multe obiecte de valoare, scrie Digi24.

  Luis Figo este și ambasador al brand-ului portughez IWC, care produce ceasuri de lux din 1939. În 2008 a fost lansată, de altfel, o colecție limitată, de 50 de ceasuri placate cu aur și încrustate cu semnătura fostului star lusitan. Fostul său coleg de la Real Madrid și actualmente antrenor al „galacticilor”, Zinedine Zidane, este și el ambasador al aceleiași companii.

  Averea lui Figo este estimată la 47 de milioane de euro, bani provenind din sport și din investițiile în fabrici de cărămidă și mine de aur în Senegal și Guineea.

  Ca fotbalist, Figo a câștigat câte 7 trofee la Barcelona și la Real Madrid. A fost desemnat câștigător al Balonului de Aur în anul 2000.

  Figo este căsătorit cu fostul fotomoden suedez Helen Svedin. Cei doi au împreună 3 fiice: Daniela (17 ani), Martina (14 ani) și Stella (11 ani), scrie Digi24.

  figo-iwc

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.