luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update Iustin Cionca și Călin Bibarț, validați pentru a candida din partea PNL la președinția Consiliului Județean și la Primăria Arad

  de Lucian Dănilă | 21 martie 2024, 7:04 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  7

  Iustin Cionca va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Arad, iar Călin Bibarț intră în cursă pentru al doilea său mandat de primar al Municipiului Arad. Candidatura celor doi a fost validată de Biroul Permanent Național al PNL.

  „Iustin Cionca și Călin Bibarț au fost validați de Biroul Permanent Național al PNL drept candidați pentru Consiliul Județean și Primăria Municipiului Arad
  Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal i-a validat astăzi pe Iustin Cionca și Călin Bibarț drept candidați pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Arad, respectiv primar al Municipiului Arad.

  Cei doi au fost votați inițiat de Colegiul Director al PNL Arad la începutul anului.
  Președintele Iustin Cionca candidează pentru al treilea mandat la conducerea Consiliului Județean, iar primarul Călin Bibarț pentru al doilea mandat”, transmite Departamentul de Comunicare al PNL Arad.

  Reamintim că alegerile pentru Consiliul Județean respectiv pentru Primari și consilieri locali vor avea loc la data de 9 iunie 2024, zi în care se vor alege și europarlamentarii pe care-i va trimite România la Bruxelles.

   

  UPDATE

  PSD Arad mai speră încă în… „transferul” lui Călin Bibarț

  La filiala locală a PSD lucrurile par puțin mai complicate din acest punct de vedere, iar dacă dorința celor de la PSD se va materializa, atunci vor deveni complicate și la PNL Arad. Astfel, Biroul Permanent Naţional al PSD, care s-a întrunit la Bucureşti astăzi după amiază, a validat candidatura lui Mihai Fifor la Consiliul Județean Arad, dar nu și pe cea a lui Ilie Cheșa la Primăria Municipiului Arad, candidatura stabilită de Biroul Permanent Judeţean al PSD.

  „Este așteptat până luni răspunsul lui Călin Bibarț în legătură cu trecerea sa la PSD Arad, ceea ce ar însemna automat ca el să fie apoi candidatul pentru Primăria Arad dar chiar și liderul filialei locale a PSD. De aceea nu a fost validat Ilie Cheșa. Altfel, dacă se vorbea despre scenariul unei candidaturi comune PNL-PSD, cu Bibarț unic candidat din partea celor două partide, atunci nu ar fi fost validat nici Mihai Fifor la Consiliul Județean, urmând ca și acolo să fie tot o candidatură comună”, spun surse din cadrul PSD Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Parcă ziceam ca vor fi alegeri, acum ne anunță că va fi din nou primar, iar celălalt….îți e rușine cu ei și cu realizările lor.
   MARE BLESTEM PE ACEST ORAS.
   Nu ne mai vindecam, hoți, mincinoși, parveniți, analfabeți. POCĂIȚI!
   DOAMNE OCROTESTEI PE ROMANI!

   +8 voturi
   +1
   -1
  2. Un birtaş şi un pădurar au ajuns să conduca Aradul.
   Arădenii vor da dovadă de prostie supremă dacă îi vor vota pe aceşti doi bufoni şi vor crede că le va merge mai bine, mai ales dupa ce SpecialArad a dezvăluit MĂGĂRIILE făcute de către cei din administrația locală si județeană.

   P.S. Şi când te gândeşti ce OAMENI a avut Aradul (Slavici, Augustin Doinaş, Monția, Caius Iacob, Goldiş etc.), iar acum a ajuns să fie reprezentat de unii precum falca, bipârț sau ciontu.

   +15 voturi
   +1
   -1
  3. Să fim serioși e legat ombilical de Falca sa spunem ca ar fi adevărat ce ar putea obține în schimbul adeziunii la PSD? Consilierii pe bune? Pai dacă pierde alegerile consilierii rămân și el, La revedere!
   Dacă dădea 2 bani pe Arad cerea de la Ciolacu o hotărâre de guvern de scoatere a unității militare din Cetatea Aradului și mutarea ei în UM a orașului Lipova.
   Dar el negociază pentru el și pentru nevastă nu pentru Arad.

   +10 voturi
   +1
   -1
  4. Este cat se poate de clar,sper ca majoritatea nu va vota traseisitii,dar nici liberalii afumati de culoare maro…. Daca ar fi posibil,si Putin ar primi votul meu,numai sa nu fie din cei care au distrus Aradul .Prin urmare,dl.Wiener ar fi alesul.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.