Iustin Cionca: „Mihai Mag și echipa PNL Vladimirescu beneficiază de tot sprijinul meu și al CJA” (P)

  de | 24 septembrie 2020, 12:46 PM | Politikos

  0

  PNL face o schimbare de generație la Vladimirescu. Ioan Crișan, unul dintre cei mai eficienți și experimentați primari din județul Arad, a decis să își folosească experiența administrativă în echipa mea de consilieri județeni. Ioan Crișan este primarul care a dus comuna Vladimirescu la un nivel de dezvoltare comparabil cu al unui oraș. În mandatele sale s-au construit noi cartiere de locuințe, iar comuna a câștigat mii de locuitori noi. Sunt convins că prin venirea sa în echipa Consiliului Județean Arad, Ioan Crișan va avea o contribuție consistentă în găsirea unor soluții pentru continuarea dezvoltării orașului Arad.
  Succesorul actualului primar este Mihai Mag, cu care Ioan Crișan a colaborat în calitate de viceprimar. Mihai este un bun cunoscător al problemelor comunei, dar și al proiectelor pe care consiliul local și consiliul județean le implementează la Vladimirescu. De aceea, mă bucur că vom candida în echipă să construim împreună o comunitate puternică și frumoasă, să continuăm proiectele bune ale fostului primar.
  Consiliul Județean Arad a sprijinit în ultimii patru ani cu 652.900 euro proiectele comunei Vladimirescu, în toate cele patru localități: Cicir, Horia, Mândruloc și Vladimirescu. Menționez doar câteva dintre cele mai importante: realizarea pavajelor stradale, construcția de magazii și garaje, extinderea rețelelor de gaz în zonele noi de locuințe, asfaltarea străzilor, amenajarea trotuarelor, reabilitarea căilor de acces și scurgere a apei pluviale pe strada Gării, extinderea iluminatulului public în Cartierul Florilor, punerea în valoare a străzii Cetății Orod. Totodată, am alocat fonduri pentru lucrările bisericilor din comună, printre care construcția unei biserici ortodoxe noi la Vladimirescu.
  Vladimirescu este astăzi comuna cu cea mai dezvoltată rețea de piste de biciclete din județ. În următorii ani vom rezolva și problema traficului rutier, prin construirea unui pasaj peste calea ferată, parte a proiectului prin care închidem inelul de centură din jurul municipiului Arad. În cadrul aceluiași proiect construim și un pod nou peste Mureș, în comuna Fântânele.
  Legăm Vladimirescu de Podgoria Aradului printr-un drum modernizat pe ruta Arad-Șiria. Și nu în ultimul rând, următorii 4 ani trebuie să fie ani în care, după mari investiții în infrastructură, comuna se va înfrumuseța și va câștiga și la capitolul estetică.
  Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.