marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Craiva vrea să se dezvolte. Consilierii locali vor rețea de canalizare, stație de epurare și drumuri modernizate

  de Special Arad | 27 ianuarie 2022, 4:31 PM | Administraţie

  1

  Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a avut o întâlnire cu consilierii locali Cristian Pele și Trânc Ciprian, pentru a discuta proiectele de dezvoltare ale comunei Craiva pentru anul 2022.

  Comuna Craiva a solicitat în acest an sprijinul financiar al Consiliului Județean Arad pentru înființarea rețelei de canalizare și stație de epurare în comună, respectiv modernizarea unor străzi și a drumului DC 3 Stoinești-Vălani.

  ,,Susțin proiectele locale ale comunei Craiva, pentru că sunt importante pentru rezolvarea unor nevoi specifice. La rândul nostru, la Consiliul Județean Arad, avem o strategie clară de dezvoltare a acestei zone, prin modernizarea drumurilor din nordul județului. Proiectul strategic al Consiliului Județean, pentru perioada 2021-2027, pe Programul Operațional Regional, îl reprezintă modernizarea a trei drumuri județene, în lungime totală de 74 kilometri. Este vorba despre Mișca-Apateu-Berechiu, Seleuș-Șicula-Cermei-Berechiu-limită județ Bihor și Șepreuș-Cermei-Beliu. Vom realiza astfel legături rutiere moderne care vor aduce dezvoltare în această zonă”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.