Craiva vrea să se dezvolte. Consilierii locali vor rețea de canalizare, stație de epurare și drumuri modernizate

  de Special Arad | 27 January 2022, 4:31 PM | Administraţie

  1

  Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a avut o întâlnire cu consilierii locali Cristian Pele și Trânc Ciprian, pentru a discuta proiectele de dezvoltare ale comunei Craiva pentru anul 2022.

  Comuna Craiva a solicitat în acest an sprijinul financiar al Consiliului Județean Arad pentru înființarea rețelei de canalizare și stație de epurare în comună, respectiv modernizarea unor străzi și a drumului DC 3 Stoinești-Vălani.

  ,,Susțin proiectele locale ale comunei Craiva, pentru că sunt importante pentru rezolvarea unor nevoi specifice. La rândul nostru, la Consiliul Județean Arad, avem o strategie clară de dezvoltare a acestei zone, prin modernizarea drumurilor din nordul județului. Proiectul strategic al Consiliului Județean, pentru perioada 2021-2027, pe Programul Operațional Regional, îl reprezintă modernizarea a trei drumuri județene, în lungime totală de 74 kilometri. Este vorba despre Mișca-Apateu-Berechiu, Seleuș-Șicula-Cermei-Berechiu-limită județ Bihor și Șepreuș-Cermei-Beliu. Vom realiza astfel legături rutiere moderne care vor aduce dezvoltare în această zonă”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.