vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Iubita lui Florin Mureșan vorbește despre starea sportivului: „Începe lupta și îi mulțumesc din suflet îngerului nostru, doctorului care l-a operat”

  Povestea lui Florin Mureșan, campionul și angajat al Penitenciarului Arad a mobilizat rapid o țară întreagă, articolul de pe Special Arad, al cărui link îl găsiți mai jos, a devenit viral. S-au format grupuri pe Facebook pentru susținerea acestuia și toți vor să știe cum se simte tânărul. Accidentul nefericit în care a fost implicat s-a întâmplat în doar câteva secunde. Acesta, aflat în vacanță și încercând să se distreze, în urma unei sărituri în bazin, a dat capul de beton și a ajuns de urgență la spital.

  Citește și  Florin Mureșan, campion mondial și angajat al Penitenciarului Arad, și-a fracturat coloana după o săritură în bazin. Are nevoie de ajutor

  Care este diagnosticul?

  De atunci Florin a început să lupte pentru viața normală pe care o vrea înapoi. Iubita acestuia vine cu vești legate de sănătatea lui: „A fost internat și operat de urgență pe 25 iulie, fiind diagnosticat cu fractură tip C AOSpine, Nivel C6-C7 cu leziune medulară AIS B C6-C7: (F4 BL, N3), prin săritură în apă. Acum, Florin a început o perioadă critică de aproximativ 4 săptămâni, în care are nevoie de o îngrijire atentă post-operatorie. Starea lui de spirit este bună și și-a păstrat integral simțul umorului. Este același luptător pe care îl cunoaștem cu toții. În funcție de evoluția stării lui de sănătate, va urma un program de recuperare corespunzător, iar noi vom avea grijă să fie făcut în cele mai bune condiții”. 

  Rezistă și încearcă să gândească pozitiv

  De asemenea, Claudia Crihan, iubita lui Florin Mureșan a făcut o postare prin care povestește cum reușește să țină legătura cu tânărul care în momentul de față este internat și imobilizat la pat: „Astăzi și ieri am vorbit cu el la telefon de dimineața de la 08:00 până seara la 00:00! Doamnele asistente de la spital îl ajută enorm, le mulțumesc din tot sufletul și domnului doctor care a fost îngerul nostru. Îi pun (n.r. asistentele) căștile și îl lasă să vorbească toată ziua cu mine! Îi citesc tot ce îi transmiteți și tot ce faceți pentru el! I se pare incredibil și spune că nu vă va dezamăgi! Vă transmite că își va reveni și că abia așteptă să vă poată mulțumi!”

  În căutarea unei clinici unde se poate trata mai departe

  După toate cele întâmplate și după ce extrem de multă lume s-a mobilizat ca să îl ajute, aceștia au început deja căutările pentru o clinică specializată unde să își poată continua recuperarea. Conștienți că lupta abia acum începe și că aceasta va fi una extrem de grea, nici Florin, dar nici apropiații acestuia nu își pierd speranța, râmân cu toții optimiști și încrezători.
  Primul pas spre recuperare este așteptarea. Acesta are un edem pe măduva spinării care trebuie să se vindece, urmând ca mai apoi să treacă la pasul următor.

  „Trebuie să avem răbdare, să ne rugăm, să fim puternici! Suntem la fel de încrezători ca ieri, Florin știe că va ieși din această situația mai puternic ca înainte!”, a fost mesajul Claudiei pe pagina sa de Facebook.

   

  RO90BTRLRONCRT0125847001 – CONT RON
  RO40BTRLEURCRT0125847001 – CONT EUR
  Titular cont: Mureșan Florin Paul
  Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.