Florin Mureșan, campion mondial și angajat al Penitenciarului Arad, și-a fracturat coloana după o săritură în bazin. Are nevoie de ajutor

  de Andreea Daniela B. | 26 iulie 2020, 12:39 PM | Știri Arad | Topic special

  6

  Lucrurile rele se pot întâmpla într-o fracțiune de secundă și viața se poate schimba total, fără să poți prevedea asta. La fel i s-a întâmplat și lui Florin Mureșan, inspector din cadrul structurii SASS aparținând Penitenciarului Arad. Tânărul era aflat în vacanță în momentul în care filmul vieții a luat brusc o cotitură. La piscină fiind, el a sărit în apă și când a ieșit nu a mai fost același om, același tânăr plin de viață, sportiv de performanță, multiplu campion mondial la karate și maestru emerit al sportului. Totul s-a schimbat într-o clipă.
  Florin a suferit un accident grav în momentul în care a făcut săritura și, din ceea ce spun martorii, a dat cu capul de beton. În urma accidentului coloana acestuia a fost afectată grav și acum începe să ducă o luptă crâncenă pentru a putea merge din nou. Prietenii acestuia au postat în urmă cu puțin timp un mesaj prin care cer ajutorul tuturor celor care doresc să îl ajute pe tânărul sportiv.
  „Dragi prieteni, cunoscuți, oameni,
  Lucrurile rele se întâmplă când te aștepți mai puțin și e nevoie de o singură secundă ca o tragedie să se producă. Bunul nostru prieten, Florin Mureșan, Inspector în cadrul structurii SASS aparținând Penitenciarului Arad, multiplu campion mondial la karate și maestru emerit al sportului, decorat de Familia Regală a României și de Federația Română de Karate Tradițional, cu un suflet de o bunătate ieșită din comun, o persoană pentru care nimic nu a fost niciodată imposibil, a suferit un accident teribil în urma căruia a suferit o fractură de coloană la vertebrele C6 si C7. Are dreptul si noi avem datoria să îi creștem șansele pentru a merge din nou. Fratele nostru a avut atâtea lupte câștigate, dar dintre toate luptele purtate aceasta e cea mai importantă.
  Ca urmare, se pot face donații către următorul cont:
  RO90BTRLRONCRT0125847001
  Titular cont: Mureșan Florin Paul
  Banii strânși vor fi folosiți pentru costurile operației, spitalizării și recuperării. Toți cei care vreți să faceți un gest frumos sunteți rugați să transferați orice sumă, oricât de mică. Fiecare leu adunat poate să însemne o șansă pentru Florin. De asemenea, orice share la acestă postare este de ajutor”.
  De la aflarea veștii postarea a fost distribuită de mai bine de 1.500 de ori și foarte multe persoane au început deja să doneze pentru Florin. Acesta este cunoscut în lumea sportului și nu numai, și deja s-a făcut și un grup cu numele „Împreună pentru un campion!” unde s-au adunat sute de membri care încearcă să îl ajute pe acesta.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Marius…sau cum te-o fi chemand, cum iti permiti …il cunosti? daca un om civilizat, educat, cu bun simt si cu multe alte calitati pe care putini dintre noi le au ,, era cu nasul pe sus” tu cu singuranta esti in cealalta categorie, de oameni lipsiti de bun simt, frustrat si invidios pe succesul omului asta. nu ii ajungi nici la degetul mic.Rusine ca in astfel de momente te-ai gasit tu destept.Daca chiar ar fi fost cu nasul pe sus AVEA DE CE…spre deosebire de tine om de ni ..mic …valabil si pentru tine Gabi…RUSINE

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.