duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Badea s-a despărțit de UTA! „Îi urăm multă baftă”

  de Lucian Dănilă | 20 mai 2022, 2:15 PM | Sport

  0

  UTA s-a despărțit în această după amiază de antrenorul care a pregătit echipa începând cu luna februarie și până la finalul sezonului. Ionuț Badea a sosit la Arad imediat după demisia lui Gyuszi Balint.

  A preluat echipa pe locul 10 și a încheiat campionatul pe locul 11. Cu Ionuț Badea pe bancă, UTA a ratat obiectivul de a se clasa pe unul dintre locurile de baraj pentru Conference League, dar s-a salvat de la retrogradare.

  „Ionuț Badea nu mai este antrenorul nostru, după ce contractul acestuia s-a încheiat la finalul sezonului. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a preluat echipa noastră înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, prilej cu care a reușit și prima victorie pe banca tehnică.

  Îi mulțumim pentru aportul adus în aceste trei luni și jumătate, după ce a preluat echipa într-un moment greu și a asigurat liniște, stabilitate și continuitate.

  Totodată, Ionuț Badea a debutat patru juniori pe prima scenă a fotbalului românesc (Alexandru Pătlăgică, Fabiano Cibi, Denis Hrezdac și Rareș Pop), oferindu-le altor doi (Alexandru Roșca și Darius Iurasciuc) ocazia să facă parte din lotul primei echipe.

  Îi urăm multă baftă în activitatea următoare”, se arată în comunicatul apărut pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

  Locul lui Ionuț Badea pe banca echipei UTA va fi luat în zilele următoare de Ilie Poenaru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.