marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Badea despre arbitrul Costreie: „Este o stare de neterminare, de nedefinire la el…”

  de Lucian Dănilă | 2 mai 2022, 8:35 AM | Sport

  0

  Au fost mulți nervi după înfrângerea Bătrânei Doamne pe arena din Craiova, în fața echipei lui Adrian Mititelu. UTA a pierdut un joc pe care l-a avut la îndemână, un meci în care a ratat ocazii uriașe de gol, dar și un meci al cărui rezultat a fost influențat decisiv de greșeala arbitrului Sorin Costreie.

  „Centralul” a dictat fault pentru FC U Craiova în minutul 48 după ce tocmai jucătorul grupării din Oltenia l-a faultat dur pe portarul Dragoș Balauru. Din acea fază fixă a rezultat unicul gol al meciului, gol reușit de Kovacic.

  „A fost un meci în care am ratat numeroase ocazii pe care dacă le-am fi fructificat, pe teren ar fi existat o singură echipă. Asta s-a suprapus peste o lipsă de vedere, de viziune a centralului. Se pare că pentru el a fost la propriu 1 mai, pare că e o stare de neterminare, de nedefinire la el. Clubul ăsta a trecut prin atâtea erori de arbitraj în acest campionat încât îmi e foarte greu să mai explic ceva din punctul ăsta de vedere și mă opresc aici.

  Bauza putea să-i rupă piciorul lui Balauru la acea fază, de care arbitrul a fost foarte aproape. Apoi la final e o situație clară în care Otele lovește mingea, atacul vine târziu, cred că sunt specialiști care pot comenta mai bine acea fază, eu pot doar să punctez logica lucrurilor“, a declarat Ionuț Badea, antrenorul echipei UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.