Ionuț Badea despre arbitrul Costreie: „Este o stare de neterminare, de nedefinire la el…”

  de Lucian Dănilă | 2 May 2022, 8:35 AM | Sport

  0

  Au fost mulți nervi după înfrângerea Bătrânei Doamne pe arena din Craiova, în fața echipei lui Adrian Mititelu. UTA a pierdut un joc pe care l-a avut la îndemână, un meci în care a ratat ocazii uriașe de gol, dar și un meci al cărui rezultat a fost influențat decisiv de greșeala arbitrului Sorin Costreie.

  „Centralul” a dictat fault pentru FC U Craiova în minutul 48 după ce tocmai jucătorul grupării din Oltenia l-a faultat dur pe portarul Dragoș Balauru. Din acea fază fixă a rezultat unicul gol al meciului, gol reușit de Kovacic.

  „A fost un meci în care am ratat numeroase ocazii pe care dacă le-am fi fructificat, pe teren ar fi existat o singură echipă. Asta s-a suprapus peste o lipsă de vedere, de viziune a centralului. Se pare că pentru el a fost la propriu 1 mai, pare că e o stare de neterminare, de nedefinire la el. Clubul ăsta a trecut prin atâtea erori de arbitraj în acest campionat încât îmi e foarte greu să mai explic ceva din punctul ăsta de vedere și mă opresc aici.

  Bauza putea să-i rupă piciorul lui Balauru la acea fază, de care arbitrul a fost foarte aproape. Apoi la final e o situație clară în care Otele lovește mingea, atacul vine târziu, cred că sunt specialiști care pot comenta mai bine acea fază, eu pot doar să punctez logica lucrurilor“, a declarat Ionuț Badea, antrenorul echipei UTA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.