marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Badea: „Mă văd câștigând trofee alături de voi, arădeni!”

  de Lucian Dănilă | 31 ianuarie 2022, 10:31 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  În urmă cu o oră, Ionuț Badea, noul antrenor al echipei UTA, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook prin care își anunță sosirea la Arad.

  „De mâine, încep un nou capitol în viața mea: UTA Arad! Vă mulțumesc pentru mesaje, este onorant să intru în familia «Bătrânei Doamne» și mă obligă la maximă responsabilitate atât istoria, cât și prezentul recent al echipe.

  Contez pe faptul că e vorba de un proiect, de un club, de o echipă și, nu în ultimul rând, de un grup puternic – patru elemente pe care le consider foarte importante împreună. Există suport de capital, de încredere, de energie care pot duce către obiective mari.

  Mă văd câștigând trofee alături de voi, arădeni! Știu însă la fel de bine din experiență că fără suporteri, fără energia lor, nu putem face nimic notabil.

  Vă invit alături de noi să scriem continuarea legendei «Bătrânei Doamne»!”, scrie Badea pe Facebook.

  Prezentarea noului antrenor al echipei UTA are loc mâine la stadionul „Francisc Neuman”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.