luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ionuț Badea: „A fost cea mai slabă repriză, dar la final ne-a bucurat rezultatul”

  de Lucian Dănilă | 5 martie 2022, 9:33 PM | Sport

  3

  Ionuț Badea spune că pe viitor ar putea avea nevoie de ceva calmante din cauza ratărilor elevilor săi. UTA a învins echipa din Mioveni cu 2-1 după ce oaspeții au deschis scorul, dar jucătorii grupării arădene s-au întrecut din nou în ratări uriașe, din poziții foarte bune, o meteahnă de care se pare că nu ne este dat să scape prea curând.

  „A fost un meci în urma căruia ne bucură foarte mult rezultatul. Am avut în față o echipă extrem de greu de bătut. Noi în momentul de față nu suntem o echipă care să marcăm mult, astfel încât să avem pe tabelă mai mult de două goluri. E îmbucurător faptul că reușim să creăm și să ajungem în situații clare, e mai puțin îmbucurător însă că le ratăm și staff-ul medical ar trebui să aibă mai multă grijă pe viitor cu ceva calmante.

  Mioveniul a venit cu 10 jucători noi, dar asta nu a schimbat nimic la ei. Individual nu sunt peste medie, dar ca manieră de joc și mă refer în special la sistemul defensiv al lui Pelici dus spre excelență, nu s-a văzut vreo diferență.

  Prima repriză a fost cea mai slabă de când sunt aici, o repriză în care tot centrul terenului a fost blocat de adversari, nu ne-am adaptat la situațiile pe care aceștia ni le-au oferit. Abia după minutul 36 am reușit să venim cu mingi în zona laterală de unde să centrăm sau să jucăm vertical între linii și apoi către poarta adversă. După pauză lucrurile au fost total opuse, am avut discuțiile despre partea tactică și lucrurile au mers înspre bine”, a declarat Ionuț Badea la finalul jocului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. @Lucian Danila..tie iti place ceea ce vezi,sau te complaci acum ca interlocutor de interviuri?Imparte Badea cu tine calmantele?Vrem si noi pilulele respective…legale,bineinteles,sa fie…In loc sa ne controleze la oua,la intrare,mai bine sa primim si noi cate o pastila..Simplu si eficace,ca sa nu ne mai dam cu capul de balustrade,sa nu ne smulgem parul din cap,sa fim in transa,cumva….Tie iti place ceea ce vezi?Nu intreb pentru nici un prieten,doar pentru mine!!!

   --1 voturi
   +1
   -1
   • Cum ai ajuns la concluzia asta. Badea a declarat toate astea la conferinta de presă de după meci, conferinta la care nu am ajuns, dar am văzut-o inregistrată. Mie nu imi place ceea ce vad la nici o echipa românească. Nici una. Dar nu sunt dintre cei care am pretentii de Champions League cu 6 lei in buzunar, asa ca ma bucur de ceea ce am. Mi-am dorit multi ani in viata asta sa vad pe UTA in prima ligă, ei bine, e in prima ligă.

    --1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.