Invitații de joi la BookLand Evolution

  de Special Arad | 2 iunie 2016, 1:12 PM | Educaţie

  0

  Joi, 2 iunie, tinerii din Arad prezenți la Conferințele practice BookLand Evolution vor avea șansa să îi cunoască pe: Bogdan Costea – actor, om de televiziune, Lia Faur – scriitor, Argentina Finisan – economist.

  Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 – 17:00, la Biblioteca Județeană Alexandru D. Xenopol. Intrarea este liberă!

  În acest interval, tinerii sunt provocați să își pună întrebări și să găsească răspunsuri și soluții, sub îndrumarea invitaților, care le pot deveni mentori. Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, care vor învăța cum să își construiască viitorul prin muncă, pasiune și determinare.

  BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.

  Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.