vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Invenția incredibilă care transformă orice ceas obişnuit într-unul SMART

  de Special Arad | 5 iunie 2014, 8:00 AM | IT

  0

  Kiwi Wearables, un start-up din Canada, vrea să lanseze pe piaţă un gadget care promite să transforme orice ceas banal într-unul inteligent. Este vorba de un accesoriu, botezat Glance, care se ataşează de cureaua de la ceas.

  Kiwi Glance prezinta un ecran OLED pe care sunt afisate toate datele obisnuite de pe un smartwatch, de la apelurile de pe telefon, la email-uri, notificari de pe retelele sociale si informatiile specifice unui pedometru (pasii parcursi, distanta, caloriile consumate etc.), relatează GadgetReport.ro

  Informatiile sunt preluate de pe smartphone sau tableta, prin bluetooth, si au o aplicatie dedicata de mobil.

  Kiwi Glance este compatibil cu telefoanele, tabletele si celelalte gadgeturi cu iOS (iPhone, iPad), Android si Windows 7.

  Pe langa functia de alerta, Kiwi Glance poate fi folosit si pe post de mouse virtual si ceas desteptator. In plus, are o functie care te avertizează daca ai uitat telefonul undeva.

  Kiwi Wearables vrea sa lanseze gadgetul in luna octombrie. Compania cauta in prezent finantare pe Kickstarter pentru a trece la productia de serie.

  Cat va costa Kiwi Glance si primele clipuri video care descriu accesoriul inteligent le vedeti pe GadgetReport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.