vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ceva nemaipomenit de interesant pe Mețianu și Piața Catedralei

  de Lajos Notaros | 5 iunie 2024, 3:14 PM | Blogul Special Arad | Strada

  1

  Nu că n-ar fi fost interesant și ce s-a întâmplat mai înainte pe acolo, numai că aici este vorba de altceva.

  Urmărind numărul puțin al arădenilor interesați de producția teatrală, de fapt o performanță care se inspiră din commedia dell’arte, a catalanelor de la Compania Anna Confetti (venite în cadrul Festivalului Underground, care se desfășoară zilele acestea prin oraș), ne-am gândit oare ce era dacă nu se eradica piața din Piața Catedralei.

  Era lume și țară, cum se spune și se spunea odată, așa au fost câteva zeci de arădeni care au luat contact cu performanța celor trei bunicuțe care consideră că aerul proaspăt este absolut necesar oricând și oriunde, chiar și pe strada Mețianu sau piața golită din fața Catedralei Vechi din Arad.

  festivalul underground pe metianu 1

  Din câte mi s-a spus, spectacolul s-a repetat în fața Bisericii Roșii, nu exclud ca acolo mai mulți arădeni au avut șansa să petreacă câteva momente de bună dispoziție și relaxare, în fond, nu-i așa, cam asta a fost, este și va fi dacă va fi rostul teatrului, indiferent de forma de expresie sau locația oferită.

  Pentru cei care nu au avut șansa, am realizat, vorba vine, un scurt video – nu mă luați cu chestii tehnice – mai mult pentru redarea atmosferei de pe Mețianu, mult îmbunătățită pe moment, ca să spun așa față de anii anteriori.

  Citește și:

  Miercuri, la festivalul Underground: spectacole în Piața Catedralei, lângă Biserica Roșie, la Agora (spectacol de Cristi Juncu!), Ratio Beach și în Flex · Special Arad

  • Spectacol de teatru în tramvai (!) – joi, în cadrul Underground Festival · Special Arad

  • Încetinitorul de particule – Aradul underground și nimicul de deasupra · Special Arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.