Întâlnire de lucru pe tema extinderii magistralelor de gaz metan, la Instituția Prefectului

  de Special Arad | 22 februarie 2019, 5:37 PM | Administraţie

  0

  Instituția Prefectului – Județul Arad a găzduit astăzi o nouă întâlnire de lucru pe tema extinderii magistralei de gaz în județul nostru. Inițiativa organizării evenimentului a aparținut parlamentarilor PSD de Arad Dorel Căprar, Mihai Fifor, Florin Tripa și Adrian Todor la invitația cărora au fost prezenți la ședință Directorul General al Transgaz, Ion Sterian, Directorul Departamentului Dezvoltare, Ion Tătaru, Directorul Departamentului Proiectare și Cercetare, Mihai Leahu și Directorul de Exploatare Teritorială Arad, Alexandru Ionel. Au mai participat Prefectul Județului Arad, doamna Florentina Horgea, Subprefectul Damian Vasilică, primari și reprezentanți ai primăriilor aflate în zonele unde va fi introdus gazul metan.

  Am răspuns pozitiv inițiativei domnilor parlamentari și vom sprijini întotdeauna toate eforturile ce trebuie făcute pentru extinderea gazului metan în toate zonele județului nostru, așa cum s-a întâmplat și la toate întâlnirile precedente pe această temă. Mă bucur pentru că au fost prezenți foarte mulți primari la o discuție tehnică, aplicată, în urma căreia cred că fiecare din ei știe de acum încolo pașii necesari pentru a duce gazul metan în localitățile lor cât mai repede. Mulțumesc domnilor parlamentari, reprezentanților Transgaz, primarilor pentru prezența la această întâlnire de lucru și am încredere că astăzi s-a făcut un nou pas important spre îndeplinirea obiectivului de a duce gazul metan în toate zonele județului nostru”, a declarat Prefectul Județului Arad, Florentina Horgea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.