Inspectorul Eugen Deliman – „mazilit” la ANAF Harghita

  de Lucian Valeriu | 2 octombrie 2014, 1:47 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Este oficial: Eugen Deliman, șef administrație adjunct inspecție fiscală ANAF,  a fost transferat, prin ordin de președinte ANAF, tocmai la Harghita, iar sursele noastre spun că este vorba de o mazilire și că această mutare este parte a unui război în sânul instituției… război care tocmai a început. Conform altor surse, mișcarea este una politică, la ea coparticipând un foarte cunoscut parlamentar arădean al puterii… pe care, culmea sau nu, Eugen Deliman l-ar fi ajutat să prospere în afaceri.
  Adresa oficială trimisă ANAF Arad este datată 30.09.2014 și titrează: „Din Ordinul președintelui ANAF nr. 2964/30.09.2014, începând cu data de 1 octombrie a.c., domnul Deliman Eugen se detașează pe o perioadă de maximum 6 luni la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Brașov în funcția publică vacantă de șef administrație adjunct inspecție fiscală ANAF la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Harghita.”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ideea centrala in Rumanica este ca profesorii evazionistilor sunt tocmai slujbasii de la ANAF,bineinteles contra cost…..altfel cum se explica ca incepand cu sefii de birouri,compartimente,directorii locali si altii mai sus,desi zbiara mereu ca au salarii mici,au viloaie ca lumea,cu toate dotarile,masini bengoase si alte cele ?! Ministra Petrescu habar nu are cu ce se ocupa angajatii ANAF in teritoriu….din cand in cand mai prinde DNA-ul cate un slujbas marunt,care a luat spaga mica,palinca si alte foloase necuvenite! Halal treaba!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.