duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Încep înscrierile la MISS ARAD 2014

  de Tomck@t | 22 mai 2014, 11:33 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Cea de-a IX-a ediție a concursului județean de frumusețe Miss Arad se pregătește să întâmpine cu brațele deschise tinerele aspirante la titlul de „cea mai frumoasă arădeancă din anul 2014”.

  Mult-așteptata Preselecție se va prezenta anul acesta sub forma de spectacol-show și va avea loc în LaMouche Society Club, în data de 13 iunie, când organizatorii pregătesc un festin de modă, tinerețe, culoare si momente artistice alese pe sprânceană, toate, asezonate din plin cu fete frumoase.

  Înscrierile pentru Preselecția Miss Arad 2014 se vor putea realiza în două moduri: fie prin trimiterea unui e-mail de intenție la adresa [email protected], care trebuie să conțină cel puțin trei fotografii și datele personale ale concurentei (nume, număr de telefon, localitatea din buletin, vârstă), până în data de 12 iunie ora 20:00, sau prin completarea formularului tip, între orele 18:00- 19:30, în data de 13 iunie, înaintea evenimentul propriu-zis.

  Finala proiectului va avea loc în această vară, iar câștigătoarea va beneficia, pe lângă cadourile acordate de organizatori si sponsorii concursului, și de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion și frumusețe din România.

  Miss Arad 2014 este organizat la fel ca în fiecare an de Asociația non-profit Angels Organization, este un eveniment cu scop caritabil și are o direcție educațională.
  Regulamentul oficial proiectului este disponibil pe site-ul angelsgroup.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.