sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Incendiu într-un bloc din Micălaca. A uitat mâncarea pe foc și s-a aprins hota din bucătărie | Foto

  de Mihai Todoca | 21 iunie 2018, 10:44 PM | Știri Arad

  0

  Locatarii blocului 353 din cartierul Micălaca au alertat pompierii în această seară, în jurul orei 21:30, deoarece în bucătăria unui apartament de la etajul 3 s-a produs un incendiu.

  La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de pompieri al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș”, precum și o Ambulanță, astfel încât focul a fost stins repede, înainte să se extindă în tot apartamentul.

  După spusele martorilor, se pare că femeia în vârstă de aproximativ 50 de ani, care locuiește în apartament, a uitat pe aragaz mâncarea și o parte din mobilierul din jur, respectiv hota de deasupra (care s-a distrus complet) au luat foc.

  Nu sunt victime, dar femeia a fost transportată la spital de către medicii de Ambulanță pentru îngrijiri din cauza unor semne de intoxicație cu fum.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.