luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO. Incendiu la o anexă gospodărească de pe strada Gheorghe Doja. Flăcările au afectat geamurile unei clinici private aflată în apropiere

  de Ioana Costaș | 1 aprilie 2024, 12:00 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: ISU Arad)

  Incendiu violent, duminică seara, la o anexă gospodărească de pe strada Gheorghe Doja din municipiul Arad. Focul amenința să ajungă la clădirea unei clinici private, aflată în apropiere. În fapt, 9 geamuri ale unității medicale au fost afectate din cauza flăcărilor. Pentru lichidarea incendiului au fost solicitați pompierii. Potrivit reprezentanților ISU Arad, nu s-au înregistrat victime și nici nu s-a impus evacuarea pacienților spitalului.

  În data de 31, în jurul orei 23:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din municipiul Arad, strada Gheorghe Doja. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și o autospecială pentru descarcerare. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ.

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent prin ardere generalizată la nivelul anexei gospodărești construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați cu posibilitate de propagare la o unitate spitalicească privată aflată în imediata vecinătate a anexei. Intervenția promptă a pompierilor a făcut că incendiul să fie localizat și lichidat prompt, fără a se extinde la unitatea spitalicească. Anexa și bunurile aflate în interior au ars în totalitate, iar 9 geamuri ale unității spitalicești au fost afectate din cauza flăcărilor. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Nu s-a impus evacuarea pacienților spitalului. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.