duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Încă un protest la sediul DSP Arad. Nemulțumirile: salariile și condițiile de muncă

  de Raluca Medeleanu | 22 noiembrie 2023, 9:38 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Angajații de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) din Arad au organizat încă un protest, în această dimineață, pentru a își exprima nemulțumirile față de salarii și condițiile de muncă.

  Este o perioadă presărată cu proteste în România, majoritatea angajaților de la Stat fiind nemulțumiți în mare parte de aceleași lucruri. Amintim că în această toamnă au avut loc proteste și la Casa de Asigurări de Sănătate, Casa de Pensii și la Finanțe, tot din cauza salariilor și reorganizări ale personalului.

  Pe de altă parte, ieri, angajații Serviciului de Ambulanță Județean Arad au protestat însă față de noua lege a pensiilor, care modifică vârsta de pensionare.

  Revenind la nemulțumirile angajaților de la Direcția de Sănătate Publică din Arad, protestul de miercuri dimineață, din fața sediului de pe strada Mărășești (zona Intim), a durat circa jumătate de oră, angajații sperând că autoritățile centrale vor lua în considerare solicitările lor. Sindicatul SANITAS a purtat în aceste zile discuții cu conducerea DSP, însă momentan se pare că nu s-au găsit soluții satisfăcătoare pentru angajați.

  Citește și:

  Camera Deputaților adoptă noua lege a pensiilor · Special Arad

  Angajații de la DSP Arad au protestat față de salarii și condițiile de muncă · Special Arad

  Angajaţii Caselor de Asigurări de Sănătate din întreaga ţară renunță la protest · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ==BALIVERNE == HAHALERE == SALARIUL MEDIU LA BUGETARI A SARIT DE 5000 LEI IN MANA – SI ASTIA FAC GREVA .
   SAU POATE VINE RESTRUCTURAREA SI TREBUIE SA DEA EXAMENE . == NUMA CE S AU TAIAT TOATE FUNCTZIILE DE SEF BIROU IAR CELE DE SEF SERVICIU S AU REDUS LA JUMATE . == SA VEZI ACU MANCATORIE LA BUGETARI DE PARTID –
   == CINE A LIPSIT DE LA SEDINTZELE DE PARTID E DAT AFARA.

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Tu știi ce vorbești??? Cere le statele de plata sa vezi salariile di. Dsp uri și cele de la CNAS sau politia locala. Vei fi surprins.
   Cat despre funcție de șef birou desființată??? Undele?? Toți șefii de birou din dsp arad sunt pe functie. Mai documentează te.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.