marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Angajații de la DSP Arad au protestat față de salarii și condițiile de muncă

  de Raluca Medeleanu | 15 noiembrie 2023, 11:28 AM | Administraţie | Știri Arad

  2

  Angajații de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Arad au întrerupt activitatea în această dimineață, organizând un protest de la ora 10:00. Nemulțumirile au de a face cu salariile și condițiile de muncă.

  La această oră, angajații și-au reluat activitatea, după ce au purtat discuții cu conducerea instituției și cu sindicatul.

  „A fost un protest spontan al angajaților de la Direcția de Sănătate Publică. Motivul este salarizarea, în special a funcțioarilor publici din cadrul DSP, cât și condițiile de munca și reorganizările. După discuțiile purtate cu conducerea instituției, angajații și-au reînceput activitatea, iar conducerea împreună cu sindicatul vor face demersurile privind rezolvarea solicitărilor angajaților”, a declarat pentru Special Arad Otinel Șandru, liderul de sindicat SANITAS.

  Întrebat fiind dacă aceste nemulțumiri se regăsesc doar în rândul personalului Direcției de Sănătate Publică de la Arad, Otinel Șandru a spus că astfel de proteste s-au desfășurat, sau de desfășoară în continuare, și în alte județe din țară.

  Menționăm că proteste similare au fost făcute în această perioadă și de angajații de la alte instituții, precum Finanțele sau Casa de Asigurări de Sănătate, nemulțumirile fiind tot legate de salarizare și reorganizări.

   

  Citește și:

  • Angajaţii Caselor de Asigurări de Sănătate din întreaga ţară renunță la protest · Special Arad

  • Protest spontan al angajaților din Finanțe, în toată țara. Și la Arad s-a oprit munca · Special Arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.