Încă un deces al unui pacient infectat cu coronavirus. Numărul morților în România a ajuns la 25

  de Special Arad | 27 martie 2020, 6:46 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  Grupul de Comunicare Strategică anunță că s-a înregistrat încă un deces al unui pacient infectat cu coronavirus. Numărul deceselor de persoane infectate cu noul coronavirus ajunge la 25.

  Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, din București, care era internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), după ce pe 26 martie ajunsese la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Ioan”.

  Numărul total de persoane infectate cu coronavirus în România a ajuns astăzi la 1292 de cazuri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.