Informare publică – SC EUROKIPPER SRL

  de - | 17 August 2022, 10:54 AM | Anunțuri proiecte

  0

  SC EUROKIPPER SRL anunță publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Exploatarea agregatelor minerale din perimetrul Barațca Est 2 județul Arad și/cu amenajarea luciului de apă rezultat ca zonă de agrement (lac de agrement)” propus a fi amplasat în extravilanul orașului Lipova, malul stâng al râului Mureș, FN (CF nr. 304936, 304065, 307569, 307543), jud. Arad.

  Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Arad din Arad, Splaiul Mureșului, FN, jud. Arad în zilele de luni – vineri, între orele 9:00 – 14:00, precum și la adresa de internet a APM Arad, www.anpm.apmar.ro.

  Observațiile / contestațiile publicului se primesc la sediul APM Arad din Arad, Splaiul Mureșului, FN, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.