marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „În zodia puterii”, o carte semnată de Antoniu Martin şi Alexandru Rufanda

  de Special Arad | 20 iulie 2016, 4:59 PM | Cultură

  0

  Recent, a ieşit de la tipar cartea „În zodia puterii”, semnată de Antoniu Martin şi Alexandru Rufanda. Apărută la editura Mirador, cartea propune cititorului un periplu extraordinar în universul organizaţiilor iniţiatice, reuşind să surprindă, în premieră, dezvoltarea fenomenului esoteric pe ambele maluri ale Prutului. 

  Este o carte unică în spaţiul editorial românesc, în care autorii prezintă, într-o manieră temeinic documentată, relaţia dintre puterea politică şi ocultism, începând cu Evul Mediu şi culminând cu perioada contemporană.

  „Este o carte extrem de aşteptată atât în România, cât şi în Republica Moldova, subiectul ei fiind unul fascinant şi controversat în acelaşi timp. Cine doreşte să înţeleagă într-o manieră mai clară istoria spaţiului românesc, dar şi lumea în care trăim, nu trebuie să rateze această carte fenomen”, a spus Antoniu Martin, unul dintre autori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.