luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  În grabă electorală, se asfaltează și pomul!

  de Tomck@t | 27 mai 2016, 1:44 PM | Strada

  1

  Vă mai aduceți aminte de strada Falcă? Pardon, Falco… ptiu!… ȘOIMULUI! Am scris despre ea acum două luni, în articolul „Ce se întâmplă pe strada Șoimului din orașul lui Falco?… Falcă, nostra culpa! Trei teorii „de-ți zboară creierul” în gaura de asfalt!”. Pe atunci, drumul acestei străzi din cartierul Grădiște arăta ca după război. Acum, este unul dintre multele exemple despre cum se lucrează în Arad atunci când e nevoie de voturi. Un „Bonus electoral” à la Falco. Falcă.

  Noroc cu articolul Special Arad pentru cei care locuiesc și cei care circulă pe str. Șoimului, pentru că imediat după publicarea articolului mai sus amintit, omuleții s-au pus pe treabă… sau, vorba campaniei PNL, pe FAPTE. Drept e că nu avem dovezi… dar niciun dubiu că însuși primarul în funcție a dat ordin să se repare treaba, că doar nu s-a autosesizat ICIM pro bono!

  Care-i problema, până la urmă? În principiu nu ar fi niciuna, lucrarea e oarecum ireproșabilă… adică AR FI, dacă nu s-ar fi asfaltat inclusiv toată rădăcina săracului copac dintr-o parcare taxi de pe această stradă.

  Căci așa se procedează într-un oraș care candidează la titlul de Capitală Verde a Europei:

  2-str soimului asfaltata (2) 3-str soimului asfaltata (3) 4-str soimului asfaltata (4) 5-str soimului asfaltata (5)

  Asfalt cât de cât OK pe str. Șoimului: 

  asfalt ok str Soimului

  La capătul străzii. Se pare că asfaltarea s-a terminat chiar astăzi: 

  ICIM pe str Soimului

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bietul pom…cu ce a gresit de este astfel pedepsit…ori este ca noi cei ce locuim in Alfa si suntem inecati in fum ,gaze,funingine de la cauciucurile si cablajele arse zilnic ,pardon nu se mai ard zilnic ci noapte de noapte,acum pe intuneric,asa ca sa nu mai existe dovezi,video,foto,ca pana ne vom lua aparatura mai performanta…garda de mediu care si asa taie frunze la caini,poate durmi pei ei mai departe ca nu-i mai deranjaza nimeni,fara probe ,dovezi,nu? asa ca noi vom fi in GENOCIDmai departe,iar bietul pomisor pe timp ce creste….va muri,ca si noi toti….sub nepasarea celor care ai platim sa ne apere impotriva celor care incalca LEGEA facandu-se frati cu ei.

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.