joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  În doar trei zile, pompierii arădeni au avut parte de aproape 100 de intervenții

  de Special Arad | 8 februarie 2021, 9:35 PM | Știri Arad

  0

  Pompierii au avut parte de 95 misiuni în perioada 05.02 – 07.02.2021. Astfel, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldis ” al județului Arad, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat celor aflați în dificultate, au desfășurat în acest această perioadă 95 misiuni de intervenție după cum urmează:

  -67 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;

  – 1 incendiu la terasa unui local.

  – 12 misiuni transport persoane confirmate sau suspecte cu noul coronavirus și decontaminarea a personalului și tehnicii de intervenție.

  – 2 misiune de căutare

  – 13 alte alte tipuri de misiuni

  „Reamintim cetățenilor că cea mai importantă armă pe care o avem în combaterea pandemiei cu virusul SARS-CoV-2 este adoptarea unui comportament responsabil la nivel individual prin respectarea următoarelor măsuri de prevenție:  purtarea măștii astfel încât atât nasul cât și gura să fie acoperite;  igienizarea frecventă a mâinilor după contactul cu mediul extern și evitarea ducerii mâinilor la nas, gură și ochi fără spălare/dezinfectare în prealabil;  evitarea locurilor aglomerate și păstrarea distanței de minim 2 metri față de persoanele din jurul nostru.

  Atragem atenția tuturor persoanelor fizice și juridice că astfel de acțiuni vor continua zilnic, principalul scop fiind acela de creștere a gradului de siguranță a cetățenilor prin respectarea măsurilor de protecție adecvată împotriva virusului”, transmit reprezentanții ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.