duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Neglijența continuă să aducă pagube! Încă un incendiu de vegetație uscată a avut loc la Socodor

  de Special Arad | 4 august 2022, 1:19 PM | Știri Arad

  0

  Încă o dată, în data de 03.08. a.c., în jurul orei 17:45, pompierii arădeni au fost solicitați să intervină în localitatea Socodor pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, propagat la baloți de paie.

  Pentru misiune s-au deplasat pompierii detașamentului Ineu, Garda 2 Chișineu-Criș, cu o autospecială de stingere. De asemenea, în sprijinul acestora a intervenit și SVSU Socodor.

  La ajungerea echipajelor, incendiul se manifesta la vegetație uscată, propagat la miriște și baloți de paie, pe o suprafață de aproximativ 3.5 hectare. În urma incendiului au ars: 65 de baloți, 4 hectare de miriște și vegetație uscată.

  Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind: „foc deschis în spații deschise

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.