marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În atenția viitoarelor mirese, încep pregătirile pentru nuntă!

  de - | 8 ianuarie 2019, 1:46 PM | Comunicate contra cost

  0

  Ziua mult visată se apropie cu pași repezi. Pregătirile pentru nuntă trebuie făcute din timp, pentru a evita stresul și nevrvii inutili. Mai puțin de două săptămâni, atât a mai rămas până la unul dintre cele mai bine cotate târguri de nunți din zona de Vest a țării.

  Este vorba de cea de-a treia ediție a Târgului de Nunți „Wedding Bouquet”, ce se vă desfășura în zilele de 19 și 20 Ianuarie, la sala de evenimente Palacio (Biavati) și unde viitoarele mirese pot găsi o gamă variată de produse și servicii destinate nunții. De asemenea, tombola atât de așteptată nu va lipsi nici la această ediție, iar expozanții vor fi generoși și în acest an, premiile începând de la 100 euro.

  Marele premiu va fi și el pe măsură! Este vorba despre un pachet de ORGANIZARE ALL INCLUSIVE, CADOU pentru unul dintre cele mai norocoase cupluri prezente la târg. Pachetul include ședințele de consultanță și organizare premergătoare zilei nunții, precum și serviciile de asistență, coordonare și entertaiment pentru ziua nunții.

  În cadrul târgului, pot avea de câștigat chiar și fostele mirese, acestea având posibilitatea să își expună rochiile spre vânzare, prin programul de revânzare a rochiei de mireasă pe care au purtat-o în ziua nunții lor. Fostele mirese care vor să-și vândă rochia mult visată, pot afla informații la numărul de telefon: 0735.398.249.

  Gazdele evenimentului vor fi binecunoscuții prezentatorii de la Radio ZU, Răzvan Popescu și Flick Domnul Rimă!

  Evenimentul este organizat de către arădeanca Bianca Morariu.

   

     Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.