Farmacia IVONA, mai aproape de arădeni. De acum și în cartierul Alfa

  de Special Arad | 21 decembrie 2017, 6:12 PM | Advertorial

  1

  Lanțul de farmacii IVONA s-a extins joi, atunci când o nouă farmacie a fost inaugurată în Arad.

  Noua farmacie este situată în cartierul arădean Alfa, pe strada Barbu Lăutaru, la parterul blocului cu numărul 35 și este a treia din cadrul structurii Ivona Farm, respectiv a cincea din cadrul structurilor Pharmedicum.

  Inaugurarea celei de-a treia farmacii IVONA din Arad vine la exact trei ani de la inaugurarea celei de-a doua, care a avut loc în luna decembrie a anului 2014, aceasta din urmă fiind situată chiar în centrul orașului, pe strada Mețianu.

  „Ne-am dorit să avem o arie de acoperire mai mare pentru oraș și, totodată, ne-am dorit o farmacie în partea de sud a orașului, motiv pentru care am ales cartierul Alfa. Vrem ca Ivona Farm să fie mai aproape de nevoile pacienților și să acoperim și această zonă a orașului. Ne dorim ca, împreună cu personalul nostru, să traversăm mai departe bunele noastre intenții pentru pacienți și, nu în ultimul rând, ne dorim ca aceștia să răspundă cu interes serviciilor noastre și accesibilității prețurilor noastre. Dincolo de multele avantaje oferite de Ivona Farm, suntem într-o permanentă evoluție și un permanent interes față de nevoile pacienților. Ne place să credem că farmacia Ivona din cartierul Alfa este un vârf de tehnologie, de evoluție a noastră și a partenerilor noștri, care ne ajută să deschidem farmacii pentru pacienți”, spune Bujor Barna, proprietarul Ivona Farm.

  Reprezentanții IVONA Farm speră ca, cel târziu de la jumătatea lunii ianuarie, farmacia din cartierul Alfa să beneficieze și de contractul cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

  „Este o investiție de bun augur pentru o perspectivă mai lungă, pentru că nu suntem aici doar în trecere. Cu toate acestea, întotdeauna este loc de mai bine la orice lucru nou, dar sperăm să avem aportul pacienților pentru investiție pe care am făcut-o vis-a-vis de evoluție, de nou, de servicii și de prețuri”, a mai precizat Bujor Barna.

  În același timp, IVONA Farm își așteaptă clienții cu multe surprize, surprize despre care Bianca Morariu, cea a coordonat inaugurarea farmaciei IVONA din cartierul Alfa, spune că vin în întâmpinarea nevoilor pacienților.

  Farmaciile Ivona și Pharmedicum vin cu un nou concept pe partea de servicii, unde vorbim despre tot ceea ce înseamnăă carduri de fidelizare și prețuri foarte accesibile pentru arădeni. Trebuie menționat și faptul că Ivona Farm vine cu o gamă largă de pachete de servicii, unde includem testare dermo analiză, testare glicemie, testare tensiune arterială și, nu în ultimul rând, un moment de relaxare de care pacienții pot beneficia în cadrul farmaciei Ivona, unde vorbim despre masajul oferit de scaunul conceput special”, spune Bianca Morariu.

  Astfel, începând cu 21 decembrie, IVONA Farm din cartierul arădean Alfa își așteaptă clienții de luni până vineri, între orele 08:00 și 22:00, respectiv sâmbăta, între orele 08:00 și 18:00.

  (P)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.