duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „M-am trezit din somn și m-am apucat să scriu”! Ce a ieșit, puteți vedea în weekend la Arad: Târgul de Nunți – Wedding Bouquet

  de Lucian Dănilă | 13 ianuarie 2020, 3:24 PM | Monden

  0

  Târgul de Nuntă – Wedding Bouquet se află, în acest weekend, la cea de a patra sa poveste, o poveste care la rândul ei a generat zeci, sute, poate chiar mii de alte povești.

  Fiecare nuntă este o poveste prin tot ceea ce cuprinde: povestea de dragoste, începutul ei, prima întâlnire, primul sărut, oferirea inelului etc. Dar, totodată, fiecare nuntă are și acea poveste ascunsă, cea care dă dureri de cap mirilor, socrilor, nașilor, prietenilor. De unde îmi iau rochia? Dar de unde îmi iau buchetul? Dar cu verighetele, cum rămâne cu verighetele? Berea, vinul, prăjiturile, șampania, fântâna cu ciocolată, și toate acele detalii care îți fac viața un calvar înainte de nuntă…

  Răspunsul la toate aceste întrebări poți să îl afli sâmbătă și duminică la Sala de Evenimente Palacio (fostă Biavati). Iar acest târg are, și el, povestea lui.

  „Povestea a început undeva prin luna noiembrie 2016… Atunci, într-o noapte, m-am trezit din somn și m-am apucat să scriu cum ar arăta în viziunea mea un târg de nunți. Fără pretenții de mare organizatoare, fără strategii pe vreo piață testată în prealabil, fără istoric în domeniu și cu vreo câteva sute de lei toți banii disponibili”, așa începe povestea Biancăi Morariu, organizatoarea Târgului de Nuntă – Wedding Bouquet, care se află, acum, la cea de a patra ediție. Semn că nu a stat prea mult pe gânduri ci, povestea pe care a pus-o pe hârtie în noiembrie 2016 a devenit realizabilă, palpabilă, vizibilă, în ianuarie 2017. Iar de atunci a devenit o tradiție.

  targ 2

  „Fiecare an a fost o provocare, care m-a crescut, m-a maturizat și mi-a deschis ochii din multe puncte de vedere. Fiecare ediție mi-a descoperit oameni mișto, oameni care m-au învățat și de la care am avut de învățat atât de multe despre relațiile interumane. Am încercat ca an de an să fac lucrurile exact ca și pentru mine și cred că acesta a fost secretul care m-a adus în pragul ediției cu numărul patru. Am făcut tot ce am știut și am avut posibilitatea să existe beneficii pentru toți cei implicați. Mi-am respectat întotdeauna colaboratorii și partenerii astfel încât ceea ce am discutat inițial așa a rămas indiferent dacă mie mi s-au schimbat anumite coordonate în timpul pregătirilor”, scrie Bianca cu câteva zile înainte de a deschide porțile celei de-a patra ediții a târgului care se va deschide sâmbătă de la ora 10 și se va încheia duminică seara.

  Cu ce vine nou această ediție?

  Expozanții au pregătit deja diferite tipuri de oferte personalizate în funcție de bugetul mirilor sau numărul ori chiar tipologia invitațiilor, sau în funcție de locația în care vă avea loc nunta dar și luna evenimentului.

  De asemenea, viitoarele mirese, pot participa în ambele zile la prezentări de rochii pentru nunta mult visată. Ca în fiecare ediție, nu va lipsi nici muzica live din programul târgului.

  Doar în cele două zile de târg veți avea posibilitatea de a profita de prețurile promoționale oferite de expozanți. Astfel, doar la Târgul de Nunți – Wedding Bouquet poți să îți cumperi verighetele, accesoriile și ceea ce ai nevoie la nunta ta, profitând de promoțiile din timpul târgului.

  Aici vei găsi modele ale invitațiilor de nuntă dictate de pinterest în 2020, poți găsi rochii de mireasă noi dar și în programul „vinde-ți rochia de mireasă”. Mai mult, oferta pentru cununiile și nunțile în aer liber, într-un cadru de basm din afara orașului, vor fi cu siguranță una dintre atracțiile acestui târg.

  Nunta ca și nunta, dar ce faceți după…?

  Știți ce nu va lipsi de la Târgul de Nunți – Wedding Bouquet? Nu vor lipsi ofertele pentru ceea ce veți face după nuntă. Atunci, în acele prime zile de după, când încă curge lapte și miere, când totul e dulce de își vine zilnic să îți măsori glicemia. Da, despre ceea ce numim „luna de miere” vorbesc. Aici vei găsi oferte pe toate gusturile. Vrei la munte sau vrei la mare, vrei la schi sau la șezlong, vrei primăvara sau vara, sau poate toamna ori, de ce nu?, iarna, vei găsi toate aceste oferte la târg în funcție de dorințe și de… (ați ghicit) posibilități. Iar dacă nu sunteți hotărâți, vă ajută oamenii de acolo că doar cu asta se ocupă.

  Nu vor lipsi de la târg nici oamenii faini, așa cum ne place să spunem, iar unul dintre acești oameni faini este Irina Onescu, cea cunoscută ca „primărița MTV”, primarul localității Petriș din județul Arad, fostă concurentă a concursului Chef la Cuțite. Irina Onescu va aduce alte surprize viitorilor miri.

  Printre surprize se numără și tombola cu premii.

  targ 3

  Cum te invită Bianca la Târgul de Nuntă – Wedding Bouquet?

  „Invitația în format simplu sună cam așa: Sâmbătă 18 și Duminică 19 Ianuarie, la sala de evenimente Palacio, va avea loc Târgul de Nuntă-Wediing Bouquet, unde sunt invitați viitori miri, viitori nași, socrii mari și socrii mici, deoarece expozantii s-au gândit la toate aspectele unei nunți”, scrie chiar organizatoarea evenimentului pe pagina ei de Facebook.

  Și există și un… post-scriptum

  „Dacă am în listă fete care coafează și sunt deschise să facă asta, pe reclamă, la fel pot da un mesaj în privat”, scrie tot Bianca, iar în cazul în care vreți să scrieți pe privat, este evident că trebuie să îi scrieți ei. Cu click aici.

  (P)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.