duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Bucuria în mișcare” a umplut malul Mureșului de energie pozitivă | Foto

  de Raluca Medeleanu | 10 iunie 2018, 7:42 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Weekendul acesta, cuvintele „mișcare” și „energie” au fost cele care au definit mai mult ca niciodată malul Mureșului din Arad, căci acolo, în zona Constructorul, s-a desfășurat mai timid în 9 iunie, ca mai apoi să ajungă la potențial maxim azi, 10 iunie, evenimentul numit sugestiv „Bucuria în mișcare”.

  Două zile dedicate în exclusivitate activităților sportive, de la zumba, la trasul cu arcul, în care arădenii, cu mic, cu mare, s-au bucurat de timpul liber în cel mai sănătos mod posibil: în aer curat, înconjurați de copaci și verdeață, antrenați în plus și de muzică veselă. Evenimentul face parte dintr-o acțiune desfășurată în doisprezece orașe din țară.

  „Bucuria în mișcare este organizat de Asociația 11even din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Euromediu – asociație locală, cu sprijinul Primăriei municipiului Arad, Centrului Municipal de Cultură și a Universității de Vest Vasile Goldiș, dar evident și cu sprijinul partenerilor agenți economici locali. Este un eveniment susținut de Kaufland România, în toate cele doisprezece orașe, practic este evenimentul lor. Noi am avut parte în aceste două zile de foarte multe activități de mișcare, de la dansuri, la fitness, zumba, kangoo, street dance, yoga, panou de escaladat, zonă de tras cu arcul, badminton, campionate de volei, fotbal… Se pare că arădenii au primit cu bucurie acest moment, după cum se poate vedea și în fotografiile pe care voi le-ați făcut. Sute de arădeni au luat cu asalt parcul Europa, zona Constructorul mai exact, în acest weekend, mai mult astăzi, decât sâmbătă, căci atunci vremea nu a ținut cu noi, dar iată că astăzi a fost un egal între noi și vreme. Până ieri a fost 1-0 pentru vreme, astăzi totuși am egalat”, ne-a spus Bianca Morariu, moderatorul evenimentului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.