miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Imagini teribile: un acrobat de la Cirque du Soleil a murit după ce a căzut de la înălțime, în timpul unui spectacol în Florida

  de Special Arad | 19 martie 2018, 8:31 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Acrobatul Yann Arnaud, în vârstă de 38 de ani a murit după ce a căzut în timpul unui spectacol la Tampa Bay, statul Florida, informează BBC.

  „Întreaga familie Cirque du Soleil este în şoc şi devastată”, se arată într-un comunicat, potrivit News.ro.

  Compania a transmis că lucrează împreună cu autorităţile locale la investigaţie pentru a stabili ce s-a întâmplat. Trupa a anulat cele două spectacole programate duminică la Tampa.

  Arnaud lucra cu Cirque du Soleil de peste 15 ani. „A fost iubit de toţi cei care au avut şansa de a-l cunoaşte”, a spus directorul companiei, Daniel Lamarre.

  Acesta nu este primul membru al Cirque du Soleil care moare într-un incident pe scenă. În 2013, un acrobat a murit după ce a căzut pe scenă în Las Vegas. Şi fiul fondatorului Cirque du Soleil a murit în decembrie 2016 după ce a fost zdrobit de o rampă.

  Cirque du Soleil a fost fondat în 1984, în Montreal, când trupa era formată din 20 de artişti de stradă. Astăzi este o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 4.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproximativ 50 de ţări. Peste 160 de milioane de spectatori din peste 400 de oraşe de pe toate continentele au urmărit, până în prezent, spectacolele Cirque du Soleil.

  Acrobata de el reconocido CIRQUE DU SOLEIL, Yann Arnaud, muere durante el acto….. Vean todo el video. From a viewers perspective, that fall does not look that bad. But I guess it all comes down to the way his body hit the floor. He must had broken his neck instantly 🙄☹️ poor guy.

  Posted by Tony Rios on 18 Martie 2018

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.