Imagine virală după ce a fost distribuită de solistul trupei Hara: „ANAF declară o creștere inexplicabilă a veniturilor la Tg. Jiu în ultimele zile!”

  de - | 6 august 2022, 9:15 AM | LOL | Naţional

  0

  Nu e chiar ANAF, este Direcția Publică de Venituri din Târgu Jiu, care aparține de Primărie, așa cum a menționat un comentator, dar în orice caz, imaginea cu o tânără sexy care spală geamul deasupra instituției a devenit virală după ce a fost distribuită pe Facebook de Flavius Buzilă, solistul trupei Hara.

  „ANAF declară o creștere inexplicabilă a veniturilor la Tg Jiu în ultimele zile!”, a scris artistul alături de fotografie.

  Comentariile nu au întârziat să apară. „Să mai spună cineva că femeile nu pot face mai multe lucruri deodată…( spala geamul cu o mână, cu cealaltă fumează, plus ” echilibristica” la înălțime/nu încercați, este periculos)”, „Cu cat sunt veniturile mai mari, cu atat sunt pantalonii mai scurti…”, „Rezistă fata câte 8 ore cocoțată acolo, oare??”.

  Sursa: observatornews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.