duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Imagine virală după ce a fost distribuită de solistul trupei Hara: „ANAF declară o creștere inexplicabilă a veniturilor la Tg. Jiu în ultimele zile!”

  de - | 6 august 2022, 9:15 AM | LOL | Naţional

  0

  Nu e chiar ANAF, este Direcția Publică de Venituri din Târgu Jiu, care aparține de Primărie, așa cum a menționat un comentator, dar în orice caz, imaginea cu o tânără sexy care spală geamul deasupra instituției a devenit virală după ce a fost distribuită pe Facebook de Flavius Buzilă, solistul trupei Hara.

  „ANAF declară o creștere inexplicabilă a veniturilor la Tg Jiu în ultimele zile!”, a scris artistul alături de fotografie.

  Comentariile nu au întârziat să apară. „Să mai spună cineva că femeile nu pot face mai multe lucruri deodată…( spala geamul cu o mână, cu cealaltă fumează, plus ” echilibristica” la înălțime/nu încercați, este periculos)”, „Cu cat sunt veniturile mai mari, cu atat sunt pantalonii mai scurti…”, „Rezistă fata câte 8 ore cocoțată acolo, oare??”.

  Sursa: observatornews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.