Amenzi de sute de euro pentru turiștii în haine sumare în Muntenegru

  de Special Arad | 26 mai 2019, 7:39 PM | Internaţional

  0

  (foto: Wikivoyage by Igycg / Profimedia)

  Cei care se plimbă în costum de baie pe străzile din Budva, orașul de coastă din Muntenegru, se pot aștepta la amenzi usturătoare în viitorul apropiat. Momentan, turiștii care nu respectă noua lege vor fi doar avertizați, însă începând cu anul viitor s-ar putea ca omenii legii să „împartă” și amenzi.

  Potrivit televiziunii publice RTV Budva și telegraf.rs, citate de maszol.ro, amenda se va ridica la 500 euro pentru bărbații care vor fi prinși la bustul gol în oraș, iar amenda în cazul femeilor în costum de baie va fi de 600 euro.

  Măsura nu este unică, de câțiva ani încoace se aplică deja amenzi și în Dubrovnic, Croația, pentru cei care sunt prinși în haine sumare în centrul orașului.

  De asemenea, o amendă și mai mare – în valoare de 700 euro – va fi aplicată acelora care vor consuma mâncăruri și băuturi pe străzi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.